Lån klubhuset til dit arrangement.

 

Kontakt Tïna Møller: 50432382

Private

Er du medlem af Vorupør Boldklub, kan du låne klubhuset til private arrangementer, på meget fordelagtige vilkår. Huset er igennem de sidste par år, moderniseret betydeligt, bl.a. er køkkenet udvidet og har fået forbedrede faciliteter. Køkkenet egner sig dog bedst til arrangementer, hvor maden leveres ”udefra” og naturligvis anbefaler vi klubbens sponsorer som leverandører.

Der er borde og stole til 60 personer i huset, hvilket service og andet udstyr også er tilrettelagt efter. Der findes service til min. 60 personer, incl. fade, skåle, vaser og lysestager. I køkkenet er der komfur, opvasker (husholdning), microovn, miniovn, kaffemaskine, køleskab mm.

I forbindelse med udlejningen er der ligeledes mulighed for adgang til klubbens nye møde- og klublokale med TV og diverse spil (bob, dart mm) for børnene. 

Foreninger:

Vi udlåner vederlagsfrit klubhuset til andre foreninger i byen, såfremt der er tale om bestyrelsesmøder eller generalforsamlinger, naturligvis på betingelse af, at klubhuset efterlades ryddeligt og rengjort.

Ved øvrige arrangementer betales gebyr, som ved privat udlån.

Virksomheder:

Er du forretnings- eller virksomhedsejer i Vorupør, er du altid velkommen til at benytte enten den store sal til ca. 60-70 personer eller det lille mødelokale til ca. 10-12 personer.

I klubhuset forefindes adgang til Whiteboard tavle, OH-projektor, dvd-afspiller og tv.

 

 

Lejeafgifter pr. 01/07/2015: (fremtidige ændringer kan forekomme)

Medlemmer (aktiv / passiv)

Dkr

1300,00

Ledere

Dkr

800,00

Byens øvrige aktive foreninger

Dkr

0,00

Erhverv uden sponsorat

Dkr

1500,00

Erhverv MED sposorat

Dkr

1000,00

 

 

 

Leje er incl. rengøring og forbrug.

 

 

 

 

 

Lejer efterlader klubhuset i ryddelig stand, hvilket vil sige, at opvaskemaskinen skal være tømt og evt. affaldssække fjernes fra blodklubbens område.